Hissföretaget

                             Hissäkra AB är ett Svenskt företag

 

                               " Vi erbjuder dig 6 månader kostnadsfritt provavtalet i Upplands Väsby"

Om hissföretaget Hissäka AB

Vi på Hissäkra AB har nu i några år drivit vårt eget hissföretag i samarbete med våra bästa kunder och därvid även arbetat tillsammans med en rad stora hissföretag. Tack vare detta har vi nu en betydande erfarenhet och en rad av bästa referenser som tydligt beskriver vår kompetens, förmåga och ärlighet. (referens lämnas vid begäran).
Vi fokuserar på totala lösningar till befintliga och gamla hissar. Vi säljer inte hissar eller hissdelar. Därför är det mycket viktigt för oss
att våra hisstjänster och åtgärder genomförs med hög kvalitet och effektivitet, synliga och mätbara för kunden.
Vi har skapat ett årligt avtal som garanterar totala lösningar för kundens trygghet. Detta betyder att Hissäkra AB genomför alla tänkbara hissarbeten, bl.a. hisservice, jour dygnet runt, hissreparationer, komponentutbyte och biträde vid hissbesiktning under ett/många år enligt en förutbestämd planering.

  Hissföretagets affärsidé

Vår affärsidé bygger på att erbjuda totallösningar och åtgärder avse-ende nya såväl som gamla hissar. Vi säljer inte hissar eller hissdelar.   Därför är det mycket viktigt för oss att våra hisstjänster och åtgärder genomförs med en hög kvalitet och är effektiva, synliga och mätbara för kunden.
För att vi ska lyckas och kunden ska ha förtroende för våra tjänster, har vi skapat ett helt nytt årligt avtal som garanterar lämpliga åtgärder och kundens trygghet. Detta betyder att Hissäkra AB genomför alla tänkbara hissarbeten, bl.a. hisservice, jour, felsökning, reparation, komponentutbyte och biträde vid besiktning under ett år. Kunden betalar endast ett fastställt belopp årligen.

Din upplevelse om vårt serviceavtal och allt slutfört Hissarbeten är viktig för oss, och ditt omdöme
(oavsett om det är positivt, negativt eller annat) kommer omedelbart att publiceras på Trustpilot för
att hjälpa andra att fatta mer välgrundade beslut.